Welkom bij Compete | IT Solutions
 

Referenties

Compete | IT Solutions

Wat zeggen anderen over ons?

Hieronder ziet u een aantal referenties van klanten en partners.

''Referentie IPS''

Compete heeft meegeholpen een betrouwbare fundering neer te leggen voor ons algehele ICT infrastructuur. Mede dankzij deze fundering konden en vooral kunnen wij als bedrijf wereldwijd groeien. Nog steeds staat Compete dagelijks voor ons klaar om mee te helpen aan ons succes.

IPS Procurement and trading house.

''Referentie Ecoloss''

Beschikbaarheid is in onze branche cruciaal, een betrouwbare partner als Compete is dan een must! Compete staat 24/7 voor ons klaar en helpt ons bij onze uitbreiding naar meerdere vestigingen binnen Nederland. Snel schakelen en juiste oplossingen zorgen voor een tevreden klant!

Ecoloss Milieu, veiligheid & eerste hulp

''Referentie RET''

Compete denkt met ons mee, is innoverend en voelt aan hoe zij ons kunnen helpen om op een juiste manier hardware in te kopen en te repareren.

De service die Compete levert zorgt ervoor dat wij nog steeds zaken met Compete doen en vooral zullen blijven doen.

RET Aardig onderweg

"Referentie Voorall"

Compete heeft ons geadviseerd en geholpen met de implementatie van verschillende Cloud diensten waaronder Office365. Door kennis, kunde en vooral korte lijnen kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij blij zijn met Compete als partner.

Voorall Voor hagenaars met een beperking

"Referentie Enviu"

De mannen van Compete verzorgen al vele jaren onze automatisering. Compete denkt slim mee over nieuwe technieken en denken goed mee hoe wij de kosten voor onze sponsoren zo gunstig mogelijk kunnen inzetten. Hybride technieken zet men in waar wij zeer tevreden over zijn.

Enviu From idea to startup

"Referentie Noviprint"

Een samenwerking van meerdere Decennia zorgt voor een stabiele basis. Als ICT partner van Noviprint helpt Compete niet alleen mee om onze ICT te optimaliseren maar zijn zij ook een gedegen partner voor onze eigen klanten. Wij bevelen Compete graag aan!

Noviprint Etiketten en meer