Welkom bij Compete | IT Solutions
 

Over Compete

Compete | IT Solutions

Compete ontzorgt

Compete wil zorgeloze en vooruitstrevende ICT-oplossingen voor haar klanten. Wij brengen onze missie tot stand dankzij inzet van juiste hardware, software en praktisch talent. We ontwikkelen niet alleen software op maat, maar zorgen ook voor de installatie, implementatie, beveiliging en het beheer van uw algehele ICT-omgeving.

We zien ons graag als de automatiseringsafdeling binnen uw bedrijf, die toevallig van buiten het bedrijf komt. Wat overigens als voordeel heeft dat we concurrerend moeten werken. Vandaar de naam: Compete.

Compete kijkt met gezond verstand naar uw automatiseringsvraag. Mede door de technologische ontwikkelingen zijn onze vragen simpel: Waar staat u nu als bedrijf & Waar gaat uw bedrijf naar toe? Deze 2 vragen gecombineerd met uw huidige IT-infrastructuur zorgen voor een plan richting de toekomst.

Compete startte in 1989 gericht op de verkoop van computers in het MKB. Inmiddels hebben we vijfentwintig vaste en een aantal gedetacheerde medewerkers in dienst.

Kwaliteit en veiligheid

Als organisatie hebben wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Door interne procedures tot in details uit te werken zorgen wij voor een kwaliteitsniveau waar u als klant blij van kan worden. Bij een IT-omgeving wordt veiligheid steeds belangrijker, om deze reden zijn wij ook ISO gecertificeerd. ISO27001:2013 is gericht op Informatiebeveiliging, waardoor wij op een juiste & veilige manier uw IT-omgeving kunnen beheren.

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle IT-professionals. Lijkt het jou wat om in een sterk groeiende organisatie te werken waarin de klant centraal staat stuur dan een open sollicitatie naar: info@compete.nl of bekijk onze overige vacatures: