Welkom bij Compete | IT Solutions
 

Beheer

Compete | IT Solutions

Beheer

ICT is inmiddels niet meer weg te denken uit uw organisatie. ICT helpt u mee uw organisatie te ontwikkelen en dichter bij de klant te komen staan. ICT is net als water en elektriciteit, wat betekent dat ICT het altijd moet blijven doen. Alles draaiende houden betekent goed onderhoud.

Voor onderhoud bent u bij Compete aan het juiste adres. Vanuit ons kantoor in Schiedam bedienen wij u, uw medewerkers en locaties. Wij voeren werkzaamheden zowel remote als bij u op kantoor uit.

Werkplekbeheer

Een werkplek is tegenwoordig meer dan alleen een computer of laptop. Een werkplek bestaat tegenwoordig uit o.a. een computer, tablet, smartphone en laptop. Onze specialisten beheren werkplekken zowel op afstand of bij u op kantoor. Wij doen dit met de meest moderne tools waarmee u ook op afstand van updates kunnen voorzien.

Netwerkbeheer

Een netwerk is de basis van een ICT-infrastructuur waarmee u uw waarde voor kan toevoegen naar zowel uw organisatie als uw klant. Een goed en veilig netwerk is om deze reden van cruciaal belang. Binnen Compete hebben wij meerdere specialisten werken welke een netwerk kunnen ontwerpen, beheren en monitoren.

Wij monitoren netwerken 24/7. Wij snappen de essentie en willen daardoor zoveel mogelijk problemen proactief voorkomen en/of oplossen.

Serverbeheer

Zonder servers is uw ICT niet beschikbaar. Wanneer ICT niet beschikbaar is liggen vele processen binnen organisaties stil. (Virtuele) servers kunnen zowel lokaal als in de “Cloud” draaien. In beide gevallen dienen servers beheerd te worden om te zorgen dat de ICT binnen uw organisatie draaiende blijft.

Wij helpen graag mee het maximale uit uw Server(s) te halen en op zoek te gaan naar een juiste oplossing voor uw organisatie. Daarnaast ontwerpt, beheert en monitort Compete uw servers en services 24/7. Problemen kunnen mede dankzij onze monitoring 24/7 worden voorkomen.

Neem contact op!