Welkom bij Compete | IT Solutions
 

WiFi

Compete | IT Solutions

WiFi

WiFi neemt een steeds meer belangrijke rol in, in onze samenleving. Wij willen overal en altijd kunnen werken ongeacht ons Device. Ongeacht het aantal gebruikers vraagt dit om een beheersbare, snelle & veilige internetverbinding.

Vele WiFi netwerken zijn nog niet voorbereid op een hoge belasting dankzij het toenemend aantal devices. Het kan verschillende problemen opleveren binnen de netwerken. Voorbeelden hiervan zijn een traag draadloos netwerk, slecht bereik en verbindingsproblemen.

Om verbindingsproblemen te voorkomen en/of te verhelpen raden wij een Site Survey aan. Dankzij deze meting brengen wij uw algehele bedrijfslocatie in beeld en zorgen dat knelpunten binnen het netwerk zichtbaar zullen worden.

Dankzij een Site Survey is een nieuw netwerk verzekerd van optimale beschikbaarheid en een juiste dekking. Het juiste aantal accespoints zal geplaatst worden zodat u, uw medewerkers en uw gasten altijd op het netwerk kunnen.

Wij werken met de beste leveranciers ter wereld genaamd Cisco en Aerohive. Mede dankzij deze 2 grote partners kunnen wij u vele additionele diensten aanbieden om meer uit WiFi te halen. Wij informeren u graag om met u de juiste beslissing te maken.

Neem contact op!