Welkom bij Compete | IT Solutions
 

Compete lanceert nieuwe website

Compete lanceert nieuwe website

Compete lanceert nieuwe website

In het kader van de hernieuwde strategie van Compete is de behoefte ontstaan voor een nieuwe website die beter aansluit bij de huidige en toekomstige dienstverlening van Compete. Vandaag lanceert Compete haar vernieuwde website.

De website biedt een duidelijk overzicht van onze aan te bieden diensten welke wij aanbieden aan onze klanten. De website is volledig responsive. Dat wil zeggen geoptimaliseerd voor pc’s tablets en smartphones.

Compete levert IT oplossingen welke uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker zullen maken. Wij doen dit door middel van het outsourcen van uw ICT-diensten.

Sterk door service zijn wij gegroeid tot de speler welke wij nu zijn. Onze service helpt ons een duurzame relatie op te bouwen met klanten, leveranciers en natuurlijk ook onze medewerkers.

Onze duurzame relatie, focus op service en innovatieve gedachten helpen onze klant een optimale ICT-oplossing te bieden.

Renovatie huidige huisvesting.
Zeer binnenkort zullen wij starten aan de renovatie van ons huidige pand in Schiedam. Mede door onze hernieuwde strategie, is het voor ons van belang om in een nieuwe inspirerende omgeving te werk te gaan. Wij hopen u in het najaar van 2016 te kunnen verwelkomen in onze hernieuwde huisvesting.

compete-website-lancering

Geen comments

Plaats comment

Comment
Naam
Email
Website