Welkom bij Compete | IT Solutions
 

ISO 27001 Certificering

ISO 27001 Certificering

Compete behaalt ISO 27001 certificering

Compete is sinds maart officieel ISO/IEC 27001-gecertificeerd. Met dit keurmerk kunnen wij aantonen dat onze processen op het gebied van informatiebeveiliging aan alles normeisen voldoet. De wens om klanten meer inzicht te kunnen bieden in de processen omtrent ‘hot item’ informatiebeveiliging heeft ervoor gezorgd dat wij deze certificering wilden behalen.

Keurmerk voor informatiebeveiliging

ISO/IEC 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS). De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS) in het kader van de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie.

Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging biedt ons de vrijheid om te groeien, te innoveren en om ons klantenbestand verder uit te breiden, in de wetenschap dat al onze vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk vertrouwelijk blijven. Dit geldt natuurlijk ook voor alle gegevens die wij voor onze klanten ´bewaren´ en bewaken.

BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-Red

Geen comments

Plaats comment

Comment
Naam
Email
Website